30 OKTOBER 2022 - JC DE KLINKER, AARSCHOT

WAAR KOOP IK TICKETS VOOR NIGHT OF THE MOSHING DEAD?

Tickets kan je in voorverkoop kopen via deze link. Er is ook de mogelijkheid tickets te kopen aan de kassa op de avond zelf. Let op: ons evenement is cashless. Dat betekent dat we enkel betalingen accepteren met bankkaart.

HOEVEEL KOST EEN TICKET?

Tickets in voorverkoop kosten 19 euro (exclusief 2,12 euro servicekosten). Aan de kassa betaal je 23 euro.

MIJN TICKETS STAAN OP EEN ANDERE NAAM. MAG IK HIERMEE BINNEN?

Ja. Zolang je tickets hebt met een geldige code die via onze partner Eventbrite zijn aangekocht, mag je binnen.

IS HET EVENT TOEGANKELIJK VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP?

Alles bevindt zich op de begane grond en is dus vrij toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Helaas hebben we geen aparte verhoogde plek, maar je hebt overal in de zalen een goed zicht op de podia. Bezoekers met een visuele, auditieve of andere beperking kunnen steeds terecht bij onze onthaalmedewerkers. Zij helpen u graag om u een fijne concertbeleving te bezorgen.

MOGEN KINDEREN GRATIS BINNEN?

Voor iedere bezoeker geldt hetzelfde tarief, ook voor kinderen. We raden ook af om met kleine kinderen naar het evenement te komen.

WERKEN JULLIE MET DRANKBONNEN?

Ja. Op Night of the Moshing Dead wordt een bonnensysteem gehanteerd voor alle drank. Daarnaast werken we met wisselbekers om zo de afvalberg te verkleinen. Je betaalt bij je eerste bestelling een extra bon in ruil voor je beker. Verlaat je het event en kan je je beker terug inwisselen aan de kassa, dan krijg je je vergoeding terugbetaald.

IS ER ETEN VOORZIEN?

Er zal een foodtruck staan om jullie op jullie wenken te bedienen. We zouden immers niet willen dat jullie uitgehongerd aan ons festival moeten deelnemen. We doen ons best om ook vegetarische en veganistische alternatieven te voorzien.

Mag ik drank en voedsel van thuis meebrengen?

Glas wordt sowieso niet toegelaten omwille van veiligheidsredenen. We kunnen niet controleren of je andere dranken of voedsel hebt meegebracht. Toch willen we vragen om dit niet te doen en gebruik te maken van ons aanbod. Ook voor ons als organisator wordt het financieel steeds moeilijker om leuke evenementen te organiseren. Bovendien zijn wij een niet-gesubsidieerd evenement. We kunnen jullie financiële steun in de vorm van drankconsumpties dan ook goed gebruiken, willen we een kans maken om dit volgend jaar opnieuw te organiseren.

WORDT ER MERCH VERKOCHT?

Iedere band die speelt op Night of the Moshing Dead krijgt de kans om merch te verkopen. Zij zijn op de hoogte gebracht dat het een cashless event is en zullen dus ook alternatieven voor cash geld aanbieden om merch te kopen.

WAT IS HET ULTIEME ANTWOORD OP HET LEVEN, HET UNIVERSUM EN ALLES?

42

WAAROM ZIJN DE BANANEN KROM?

Als de bananen beginnen te groeien, wordt de bloemtros steeds zwaarder. Door de zwaartekracht gaat de tros naar beneden hangen. Maar de bananen willen naar boven blijven groeien, tegen de zwaartekracht in. Zo groeit de banaan krom.